Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.sevenolea.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Η οικογενειακή επιχείρηση εδρεύει στο Αρκαλοχώρι, του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας του Ηρακλείου Κρήτης.  

Τυχόν συναλλαγή συνεπάγεται αποδοχή των παρακάτω όρων. 


Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, αποστολή, μετάδοση ή αναμετάδοση οποιουδήποτε κειμένου, φωτογραφίας, γραφικού, λογοτύπου, αρχεία εικόνας, βίντεο και οποιαδήποτε μορφή κωδικού ή λογισμικού, για εμπορικούς λόγους ή δημόσια χρήση και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Περιορισμός Ευθύνης

Η Seven Olea εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους ή τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Ευθύνη του Χρήστη

Ο Χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα στοιχεία του στις φόρμες παραγγελιών επικοινωνίας. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος για αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο, δημοσίευση, μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Οποιαδήποτε πρόσβαση σε πληροφορίες και δεδομένα που διακινούνται μέσω του της ιστοσελίδας και για τα οποία δεν έχετε καμία εξουσιοδότηση ή εξουσία να χρησιμοποιήσετε.

Τροποποίηση Όρων

Η Seven Olea διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, κατά τρόπο που αυτή επιλέγει, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν στις συναλλαγές σας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Για να ακυρώσετε τη παραγγελία συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας ζητώντας ακύρωση της παραγγελίας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει από την courier. Κατά τη διάρκεια των εορτών οι εκτιμώμενες ημερομηνίες παράδοσης μπορεί να μην ισχύουν απόλυτα, λόγω των ταχυδρομικών υπηρεσιών. 

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.